voćepovrćemesožitaricemlekojajainputi

BILTEN 2018

Bilten – voće i povrće – 24/2018

(20. 06. 2018.)

Zabeležena prva prodaja šljive i smokve na pijacama u Beogradu; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –24/2018

(19. 06. 2018.)

Pad cene tovne junadi u Požarevcu, telad skuplja u klanicama šumadijskog regiona; Nastavljen je pad cena prasadi na pojedinim prodajnim i otkupnim mestima; Cena jagnjadi niža i tokom protekle nedelje na području severno bačkog i raškog regiona; Cene stoke u EU; Cene žive stoke na pijacama u Crnoj Gori; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vest; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.

Bilten – voće i povrće – 23/2018

(12. 06. 2018.)

Zabeležena prva ponuda ribizle i domaće kruške na pijacama u Srbiji; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –23/2018

(12. 06. 2018.)

Rast otkupnih cena krava za klanje i tovne junadi; Pad otkupnih cena prasadi i tovnih svinja u pojedinim klanicama; Pad cena jagnjadi i ovaca protekle sedmice; Cene stoke u EU; Cene žive stoke na pijacama u Crnoj Gori; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vest; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.

Bilten – voće i povrće – 22/2018

(5. 06. 2018.)

Nedeljni i mesečni pregled ponude i tražnje voća i povrća na pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na kvantaškim i zelenim pijacama; Pregled cena voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Dominantne cene voća i povrća u maju na kvantaškim i zelenim pijacama u Srbiji.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana – 22/2018

(5. 06. 2018.)

Tržište goveda, svinja, ovaca i koza na nedeljnom i mesečnom nivou; Pregled cena žive stoke na pijacama u Srbiji; Dominantne cene žive stoke u maju; Prikaz nedeljnih otkupnih cena žive stoke u klanicama; Cene žive stoke u Crnoj Gori; Stanje na tržištu žitarica i stočne hrane; Agroinfo vest; Dominantne cene žitarica i stočne hrane za protekli mesec; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu; Svetsko tržište žitarica.

Bilten – voće i povrće – 21/2018

(29. 05. 2018.)

Evidentirana prva ponuda višnje na pijacama u Srbiji; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –21/2018

(29. 05. 2018.)

Rast otkupnih cena teladi, tovne junadi i tovnih bikova; Obim ponude i prodaje prasadi i tovnih svinja diktirao je cene; Jagnjad skuplja na području braničevskog i raškog regiona; Cene stoke u EU; Cene žive stoke na pijacama u Crnoj Gori; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vest; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.

Bilten – voće i povrće – 20/2018

(23. 05. 2018.)

Bolja ponuda jagode i trešnje, na pojedinim pijacama boranija u ponudi; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –20/2018

(22. 05. 2018.)

Niže otkupne cene teladi, na području braničevskog regiona; Prasad jeftinija na području Novog Sada i Smedereva; Cene prasadi i tovnih svinja varirale su od mesta do mesta; Evidentiran je pad cene jagnjadi na prodajnim i otkupnim mestima protekle sedmice; Cene stoke u EU; Cene žive stoke na pijacama u Crnoj Gori; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vest; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.