Korak po korak do registracije na e-Agraru

 

Kako da koristite platformu eAgrar detaljno je objašnjeno u video uputstvu koje su izradili Mladi poljoprivrednici Srbije i agronews u okviru projekta “Digitalno osnaživanje mladih poljoprivrednika”

Nakon uvođenja e-Agrara kao načina vođenja registra poljoprivrednih gazdinstava, registraciju je moguće izvršiti samostalno, ali je uslov da ste prethodno registrovani u e-Upravu. Takođe za registraciju  poljoprivrednog gazdinstva neophodno je da pre otpočinjanja procesa registracije otvorite namenski dinarski račun u banci.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć oko procesa registracije, uvek se možete obratiti stručnom timu Mladih poljoprivrednika Srbije koji će Vam dati sve dodatne informacije, a najbolji način za to je da  popunite kratak upitnik klikom na LINK.

Ovaj video snimljen je u okviru projekta “Digitalno osnaživanje mladih poljoprivrednika” koji realizuju Mladi poljoprivrednici Srbije i mediji Agronews, a više informacija o ovom projektu potražite na web platformi: http://podsticajiupoljoprivredi.rs.

Rad mladih poljoprivrednika Srbije i Centra za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj / Agronews medija, podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole “Mladi i mediji za demokratski razvoj”.